Benieuwd naar de Biobites producten maar wil je graag eerst een product proberen voordat je het gaat kopen? Dat kan! Vraag via het contactformulier een gratis sample aan!


Bedankt voor het sturen van de ‘cadeautjes’.
De Mexicaanse en Italiaanse varianten vind ik echt heerlijk. Die met chocoladesmaak valt me een beetje tegen. Ik ben blij dat ik het zo mocht proberen, want weet ik wat ik lekker vind. Het is niet heel erg goedkoop maar het is wel goed, en dan wil je geen ‘verkeerde’ keuze maken.
Echt een mooi initiatief en het zou zo fijn zijn als er meer mensen voor producten zoals deze zouden kiezen. Het is namelijk goed voor jezelf zorgen. Nogmaals bedankt!
2 Comments
  • Montana

    Ik heb naar aanleiding van dit stukje ook een sample aangevraagd, en kreeg vorige week mijn pakketje binnen. Echt super leuk met van allerlei soorten smaakjes er in. Ik ben heel erg te spreken over de crackertjes, ze zijn heerlijk! Bedankt!

    9 oktober 2017 Beantwoorden

Leave a Comment