Biobites groeit uit zijn jasje!

Simone van der Heide begon 4 jaar geleden in haar eigen keuken met het maken van Raw Food producten. De crackers vielen het meest in de smaak en hiermee maakte zij dan ook een start, en begon met de verkoop aan winkels. Na een jaar werd de keuken ingeruild voor een omgebouwde garage en nu is de tijd rijp voor het serieuze werk. 1 november zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie in Heerlen,  Carbon6.

Carbon 6 is een oud gebouw, waar voorheen het CBS gezeteld was. Het is gekocht door Walas, een onderneming die wereldwijd gebouwen opgeknapt en plaats biedt aan een multifunctionele omgeving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen, creatieve economie tot bloei komt, werknemers nieuwe kansen krijgen, stadslandbouw in de praktijk gebracht wordt en kansen geboden worden.

Biobites zal in 2017 ook wat grotere stappen zetten richting buitenland. We willen de focus leggen op Duitsland, met in februari een eigen stand op de Biofach. En hopelijk zullen andere landen snel volgen.

We hopen in de toekomst nog meer mensen te laten zien en proeven dat gezonde voeding ook erg lekker en verantwoord kan zijn.

Onze producten worden met liefde gemaakt en dat proef je.

 

biobites

 

1 Comment

Leave a Comment