Ze smaakten hartig lekker en ze zijn verslavend! Als je er teveel van eet, dan worden je darmen overactief. Is natuurlijk ook bekend van  lijnzaad. Ik ben er nog niet achter hoeveel ik hiervan ‘veilig’ kan oppeuzelen. Het beleggen met nog wat anders is eigenlijk niet nodig. Alle smaken bevielen mij! Verschillende smaakstoffen verrassen zelfs.
Het is, denk ik, handiger als er kleinere crackers worden verpakt. Als snack bij een drankje. Het zelf in hapklare porties snijden levert meestal ongelijke brokken en kruimels op. Mogelijk daardoor ook makkelijker te doseren. In ieder geval een aanrader voor iedereen, en gelukkig ook dit keer veganisten.
Eerlijk gezegd zou ik het zelf nooit gekocht hebben omdat ik het vrij prijzig vind. Maar gezien de smaak, naast gezond snakken, zal ik het zo nu en dan gaan kopen.
Overigens, hoe meer smaakvarianten soja-vrij zijn of zonder sporen van soja, hoe beter. Ik heb regelmatig vrienden over de vloer die zeer allergisch zijn voor soja. Ik weet tegelijkertijd ook wel dat je dan wel aan de gang kan blijven. Maar toch.
Bedankt voor deze smakelijke kennismaking.

Christine

No Comments

Leave a Comment