Ik heb het pakket in goede staat ontvangen en heb er ongeveer 10 minuten naar mogen kijken. Mijn vriendin en haar dochter hebben de doos geconfisceerd. Als troost mocht ik 1 pakje houden. Dit klinkt een beetje dramatisch maar is niet zo. Ik gun het mijn vriendin van ganse harte. Deze crackers zijn het enige dat ze kunnen verdragen, ze hebben namelijk coeliaki. Dus eindconclusie is zij blij, ik blij. En inderdaad ze zijn lekker. Vooral met bv geitenkaas.

Ik vind dat jullie een duidelijke site hebben waarbij een goede uitleg over de producten gegeven wordt. Het bestellen gaat makkelijk en snel. Ik heb alle varianten besteld en geproefd. Die proefpakketjes zijn daar erg fijn voor.

De meeste vond ik erg lekker vooral als tussendoortje. Ze zijn lekker van smaak en vullen goed je hartige honger.

Chantalle

No Comments

Leave a Comment