Gastblog door Marieke de Groot van www.glutenvrijemarkt.comkerst1

Kom Biobites proeven op de grootste glutenvrije kerstmarkt van Nederland                    

Tijdens mijn werkzaamheden van afgelopen jaren bij Glutenvrijemarkt.com is mij opgevallen dat veel mensen opvallend verrast zijn over hoe lekker glutenvrij eten kan zijn. Er heerst, naar mijn idee ten onrechte, het idee dat glutenvrij eten een beperking is. Door glutenvrij te eten opent zich juist een wereld aan nieuwe mogelijkheden, nieuwe smaken en combinaties, maar ook ruimte voor nieuwe recepten. Je wordt je veel meer bewust van wat je eet, van je gewoontes en aannames op gebied van voeding en leert op een meer creatieve manier met eten om te gaan. Opeens ligt de wereld van experimenteren en leren voor je open: heel (smaak)verrijkend!

Het leuke aan Biobites vind ik dat de producten precies vanuit dit enthousiasme worden gemaakt. Glutenvrij eten hoeft namelijk helemaal niet vies, eenzijdig of ongezond te zijn. Biobites bewijst dat gezond & lekker samen gaan en dat juist door bewust te eten je veel veelzijdiger gaat eten. Wie had namelijk ooit eerder gedacht heerlijke lijnzaadcrackers met zeewier te eten? Glutenvrij eten opent je ogen en Biobites maakt dat mede mogelijk.

Van Glutenvrijemarkt.com zijn wij erg blij dat Biobites bij ons aankomende evenement aanwezig is: Stijl & Smaak Glutenvrije Food Kerstmarkt in Villa ArenA Amsterdam. Op 17 en 18 december vindt deze grootste glutenvrije kerstmarkt van Nederland plaats in het sfeervolle atrium van woonmall Villa ArenA. Er zullen veel verschillende deelnemers hun glutenvrije producten presenteren. Je kunt volop proeven en shoppen. Ook kun je tijdens het evenement kennismaken met de producten van Biobites! Er zijn leuke activiteiten, zoals het laten maken van je eigen digitale kerstkaart en een wijnproeverij. Ook kun je een heerlijke glutenvrije kersttraktatie voor de hele familie winnen tijdens het Woon Wonderletterspel! De toegang is geheel gratis en Villa ArenA is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Voor meer informatie ga naar een van de onderstaande pagina’s

 

facebook
glutenvrijemarkt

landingspagina

 

 

stijlsmaak-xmas

 

No Comments

Leave a Comment