Ik vind jullie product erg lekker, met name de rozemarijn- en Italiaanse-kruidenvarianten. Ze hebben veel smaak en zijn goede broodvervangers waar je lang op kunt teren.

Over de service was ik enigszins ontevreden, het pakket werd namelijk door de bezorger op het verkeerde adres ingeleverd zonder een briefje in mijn brievenbus achter te laten. Bovendien woon ik in een studentenhuis waar vrijwel altijd iemand thuis is, dus de kans is klein dat er is aangebeld zonder dat er open werd gedaan. Hierdoor moest ik jullie zelf benaderen om uit te zoeken waar het pakket was gebleven. Dit alles lag uiteraard echter niet aan Biobites, maar aan de bezorger. Mijn tip is verder nog om klanten een Track & Trace-code op te sturen, zodat we kunnen bijhouden wanneer het pakket geleverd wordt. Dat zou ik erg prettig vinden.

In het algemeen ben ik dus wel erg tevreden over jullie product en service, en zal zeker opnieuw een bestelling plaatsen!

Kristien Follon

No Comments

Leave a Comment