Biobites crackers

Toen ik deze cracker in de JouwBox zag dacht ik yessss…. Ik mag geen eieren en geen gluten, dus dan is het altijd een uitdaging om iets van een cracker te maken. En heel eerlijk, ik heb ook niet altijd zin om alles zelf te maken, dus dan is het heel handig dat er Biobites crackers zijn.

Deze crackers zijn namelijk gemaakt van: verse groenten, pitten, zaden, superfoods en wat Keltisch zeezout. Ook worden deze crackers niet gebakken, maar gedroogd, zodat je lichaam ook echt gevoed wordt!

Ze zijn er in verschillende smaken: Italiaans gekruid, Mexicaans gekruid, Indian taste, naturel, kokos chia, kokos chocolate chip, kokos banaan, rozemarijn.

Deze crackers vind ik super lekker en ze zijn zeker een blijvertje. Ik ben nog wel benieuwd naar de kokos banaan variant. Lijkt me heel lekkerrrr.

https://superfoodwomanblog.wordpress.com/2019/02/18/jouwbox-editie-nr-4-geef-je-gezondheid-een-boost/

No Comments

Leave a Comment